In Sun Properties, fastigheter i Orihuela Costa


Sedan 1999 "In Sun Properties Spain SL" har vi byggt upp ett rykte som en professionell internationell fastighetsförmedling med säte i Villamartin, som säljer ett stort urval av fastigheter samt även nyproduktion med hög kvalite´ på "Costa Blanca" från Altea i norr, till Orihuela Costa och La Manga i söder, som uppfyller dina individuella behov och passar alla smaker och plånböcker.

Vårt familjeföretag är stolt över att arbeta med sunda värderingar, där kundvård är vår högsta prioritet. Vi väljer noggrant ut olika byggnationer som vi erbjuder våra kunder, vilket ger dig lugn och ro på din investering. De flesta av våra kunder är internationella: skandinaviska, brittiska, tyska, franska och ryska.

De två österrikiska systrarna Gabi och Elfi Baischer garanterar en personlig service i en vänlig atmosfär, som erbjuder det bästa råd om du köper eller säljer en fastighet i Spanien, som ger dig all den professionella, juridiska och ekonomiskt stöd på ditt språk.

in sun properties team
Vår servicenivå är oöverträffad om din egendom är att ge dig ett permanent hem i solen, en semesteranläggning eller bara som en investering. Vi kan också hantera din egendom för dig om du väljer att hyra ut genom vår uthyrningsverksamhet institution: D & S Property Management Services.

Vår kompetens och kunskap om området, plus vår mångåriga erfarenhet som säljer kvalitets hem, bidrar till den höga graden av professionalism som vi erbjuder alla kunder i Sun Properties. Vi vill vara din fastighetsmäklare i Villamartin

Välkommen in till oss.

Vårt lag

Gabi Baischer

Broker

Elfi Baischer

Broker

Oddveig Solberg

Broker

Helge Johnsen

Broker / construction engineer

Arv henning

Arv Henning Tjore

Autorised broker