Köp och sälja hus i Orihuela Costa, Villamartin, Torrevieja och omgivande områden

Att köpa en fastighet i Spanien

Du har gjort ett fantastiskt val om du valt att söka efter ett nytt liv eller ett fritidshus på Costa Blanca i sydöstra Spanien.

Orihuela Costa och omgivande områden dra nytta av Medelhavsklimat, en av de mest hälsosamma platserna på jorden för att leva (WHO Statistik) med 320 soldagar per år, en medeltemperatur på 20 ° C, låga utsläpp och mycket låg nederbörd, genererar du en hälsosam och hög livskvalitet.

Att köpa ett hem i Spanien är ett viktigt beslut och en stor investering. Vårt mål är "att guida dig varje steg på vägen",vi ger dig den information som behövs för att hjälpa dig att hitta "din fastighet som ni drömt om och som passar din budget och livsstil.

Köp förfarande

När du har hittat fastigheten du vill köpa:


• Du kommer att behöva betala en deposition, som tar bort fastigheten från marknaden
• I Sun håller villkoren mellan köpare och säljare
• Träffa din advokat som kommer att genomföra de nödvändiga kontrollerna.
• ett köpeavtal finns på engelska / svenska / tyska och spanska.
• Vi öppnar ett spanskt bankkonto för dig
• Gör dina inbetalningar enl. kontraktet och överför slutbetalningen plus ca 12-13% i kostnader till ditt spanska bankkonto
• Ansök om N.I.E. (Registreringsnummer), antingen i ditt land eller på stadshuset i Spanien
• Vi ser till att den dag då fastigheten kommer att vara fri från skulder och allmännyttiga tjänster kommer att överföras till ditt namn
• Vi följer med dig till notarien, ger översättning för en lyckad bekymmersfritt köp av din bostad.

Vi samarbetar med mycket professionella människor som garanterar att alla dokument är i ordning för köpare och säljare och se till att allt går smidigt!

LawOffice
Bodils Service Center

Fastighetsförvaltning

I Sun Properties kan erbjuda i samarbete med D & S Property Management & Uthyrning en fastighetsförvaltning service. Detta ger ägare fullständig sinnesro att veta deras egendom är i trygga händer och är väl omhändertagen. För en årlig avgift D & S kommer att:
• Genomföra inspektionsbesök varje vecka för att se till att allt är bra med
• Sanitary & VVS
•Säkerhet
•Elektrisk utrustning
• Fullt ventilera fastigheten www.dnspropertyservices.com

Uthyrning:

Om du vill hyra ut din bostad D & S finns till hands för att hantera alla dina uthyrnings behov, oavsett om det är på lång eller kort sikt. Vi hanterar alla bokningar om så önskas. Meet & Greet service, flygtransfer, städning, trädgårdsarbete etc ... många andra tjänster kan lämnas på begäran: För fullständig information besök www.dnspropertyservices.com

Flygplatstransfer

I Sun Properties Spanien kommer att göra din semester så lätt och behaglig som möjligt. . Låt oss hämta dig med ditt bagage och transportera dig problemfri till ditt semestermål.
+More info services in sun properties
 services in sun properties

 services in sun properties

 services in sun properties


Försäkring

Vi kan ordna hemförsäkring för dig. Från vår erfarenhet som bor här den viktigaste delen är att hitta ett företag som reagerar på dina problem omedelbart "inte Manana" och som talar engelska som kan vara avgörande i en tid av svårigheter. Bygg & hemförsäkring är faktiskt billigare här i Spanien.
Mapfre

Inteckningar

Vi kan hjälpa dig med att ansöka om lån i spanska banker och lånegivare. Som oberoende part kommer vi att hjälpa dig att få den mest lämpliga lånet/ inteckningen för dina behov. Vi kani också ordna det juridiska arbetet !!

Nykredit | DNB Luxembourg | Sabadell Cam | La Caixa

Renovering

" In Sun Service Team "

Många drömmer om att bygga sitt eget hus eller renovera en fastighet som har potential i Spanien. I ditt eget land kan det vara ett stort åtagande och i Spanien är det mycket mer av en utmaning. Vårt team kan hjälpa dig med att bygga eller renovera. Vi har en arkitekt som kan övervaka och ta hand om hela projektet och som också kan uppskatta kostnader och se kundens behov ...

Nyckeln till framgång är kunskap och organisation !!

www.reformasantoniorocamora.com
Produkter och tjänster (+info)

Valutaöverföring

Vid överföring 500 euro eller mer till bankkonton i Spanien för alla ändamål, är det lämpligt att ta itu med ett företag som specialiserar sig på penningöverföringar för att få den bästa växelkursen. Det tar alltid lite längre tid för pengarna att komma fram i Spanien.

www.currenciesdirect.com | www.gcen.co.uk

Biluthyrning

På begäran kan vi ordna en bil att vänta på flygplatsen för dig på din ankomst, eller hämtas i La Zenia. Alla bilarna är utrustade med luftkonditionering och är fullt försäkrade. Du behöver ditt pass, körkort och kreditkort när du beställer bil.

www.rentagain.com

Sälja din bostad med oss

Vår fastighetsvärdering kommer att hjälpa dig att ta reda på hur mycket ditt hem är värt och om kostnaderna och skatter i samband med försäljningen. Vi kommer att förklara hur vi arbetar, inga exklusiva avtal eller avgifter för reklam, plus att du har den extra trygghet för vår "ingen försäljning - ingen avgift" garanti !!

Det finns ingen andra chans ... första intryck är så viktiga för potentiella köpare.

En mysig inredning atmosfär med en välskött trädgård har mycket större försäljning potential och ibland bara smärre kosmetiska inslag kan göra stor skillnad för att säkerställa en köpare känner sig bekväm omedelbart. Vår kunniga personal vet vad köparna inom detta område söker och kan ge dig råd om vilka förbättringar som kan göras och det bästa sättet att marknadsföra din egendom.

Vi tar fotografier som produceras speciellt för vår hemsida, de finns också i vårt kontor fönster mot gatan och stora torget vid golfbanan Villamartin. Vårt säljteam kommer att ha visningar med potentiella kunder att besöka ditt hem. Vi skickar även information till lokala och internationella mäklare som vi har ett samarbetsavtal med.

För att slutföra FÖRSÄLJNING vi kan ordna allt det juridiska arbetet, förberedelse och översättning vid notarien, banköverföring, annullering av direktdebitering som vatten, el, gemenskap avgifter, fastighetsskatt och annan nödvändig dokumentation som bonings certifikat etc ..