Houses for sale in Costa Blanca South, Orihuela Costa, Villamartin, Torrevieja”Den vita kusten” sträcker sig från Denia i norr till Cartagena i söder. Området har ett av Europas bästa klimat vilket gynnar utomhusliv året runt. Temperaturen på sommaren är mellan 25-35 gr och under de få vintermånaderna 10-20 gr.
Ca 320 soldagar per år och ytterst sällan regn.

I Alicante finns flygplatsen, den är Spaniens tredje största. Det går flyg till och från dagligen till de flesta större städer i Europa.

Från norr går det både tåg och bussar till och från flygplatsen., från söder bara bussar.
Vägnätet är väl utbyggt och ett av de bästa i Spanien. Det är inga långa avstånd, max 90 minuter att köra till eller från flygetplatsen.

ORIHUELA

Orihuela är ”huvudstaden” i Vega Baja, området är känt för sina bördiga jordar.
Staden är en del av Alicanteregionen och ligger ca 2 mil inåt landet omgiven av andlöst vackra vyer och vid foten av ett berg med ett gammalt kloster.
Orihuela har ett stort kulturellt arv med flera kyrkor och kloster från barocktiden. Staden har också en blomstrande och livligt shopping och restaurangliv. Här är festligheter och fiestor vanliga, som den stora medeltidsmarknaden i februari, påskprocessionen m.fl. samt olika sportevenemang.


ORIHUELA COSTA

Är du en soldyrkare? Då har du kommit rätt!

Orihuela Costa tillhör Orihuela stad men ligger vid kusten. Enligt WHO är detta en av de hälsosammaste platserna i Europa att leva på. Här lyser solen ca 320 dagar om året, under sommarhalvåret ligger temperaturen normalt på 25-35 gr och under de få vintermånaderna varierar temperaturen mellan 10-20 gr. Shopping

Längs kusten finns flera stora köpcenter, det största och nyaste ligger i La Zenia ”Zenia Boullevard”. Här finns ca 150 butiker och restauranger på en yta av 160000 m2 och 5000 gratis parkeringsplatser.
På Orihuela Costa finns en blandning av alla Europas nationaliteter som sökt sig hit pga det sköna klimatet. Här finns också tusentals barer, cafeer och restauranger, ofta med underhållning.
På Orihuela Costa finns goda möjligheter till att spela golf året runt på många olika banor.

Flygplatser

Alicante (ALC) ca 50 minuter norr om Orihuela Costa
Murcia, San Javier (MJV) ca 20 minuter söderut
Corvera är nybyggd men har inte öppnat för trafik än, ca 50 minuter sydväst
De stora vägarna som löper längs kusten är A7/AP7 (motorvägen som är tullbelagd på vissa sträckor) samt N332

STRÄNDER

Orihuela Costa har en ca 16 km lång kuststräcka som består av finkornig sand, klippiga vikar och Medelhavets gnistrande blå vatten. Den sträcker sig från Punta Prima (strax söder om Torrevieja) via Playa Flamenca, Cabo Roig, La Zenia, Campoamor och Mil Palmeras.
Stränderna är rena, väl underhållna och har blå flagg, vilket är en garanti för hög kvalitet och rent vatten. På stränderna finns livvakter juli, augusti och september när antalet besökare är som flest.

Vill man inte bara ligga och sola utan vill ha en mer aktiv semester så finns det gott om möjligheter. Om segling är din passion finns det gott om marinor längs kusten, man kan också fiska eller dyka. Vill man vandra kan man gå längs hela kusten med fantastisk utsikt över Medelhavet, kustlinjen och städerna i fjärran. Speciellt vackert är det vid solens upp och nedgång.

img costas spain
img costas spain
img costas spain
img costas spain

ALICANTE

Staden är både modern och full av historia.

Slottet Santa Barbara på toppen av berget Benecantil, katedralen San Nicolas de Bari i hjärtat av de gamla kvarteren och stadshuset i barockstil är delar av den gamla bebyggelsen.

Om du föredrar de moderna, är Alicante ett himmelrike med det stora El Corte Ingles för de shoppingsugna. Alicante har också ett fantastisk nattliv.

Varje sommar hålls den omtalade fiestan ”Hougeras fiesta” (San Juan Bonfires)>

ELCHE

En andlöst vacker stad mitt i en skog med över 200000 palmer. Eche är genomsyrad av historiens vingslag och är utnämnt till ett UNESCO världsarv år 2000. Kvarteren från 1100talet har bevarat sitt muslimska arv men här finns också shopping, nattliv och restauranger. Staden är berömd för sin läderskotillverkning, sina vackra botaniska trädgårdar och palmlunden utanför Basilikans blå klocktorn. 13 augusti firas ”the Lady of Elche” Nit de Lálba en Elche med ett magnifikt fyrverkeri.

CARTAGENA

Cartagena är centrum för den spanska medlhavsflottan sedan 1800talet. Här finns en stor hamn, både militär och civil, med influenser från Romartiden och en ankringsplats för många kryssningsfartyg.

Staden har många vandringsrutter för att se historiska platser som amfiteatern, Peralls ubåt och ett marinmuseum. Dessutom finns många gatucafeer boutiquer och ett modernt promenadstråk.

Den största fiestan äger rum de två sista veckorna i september och kallas Cartagineses y Romanos. Den är till minne av det andra Puniska kriget där Hannibal förlorade mot sin romerska rival Cornelius Scipio

MURCIA

Murcia ligger 45 min bilväg från Alicante. Den är huvudstad i Murciaregionen och är en historisk pärla. Området vi kusten heter Costa Calida., här finns också det berömda Mar Menor som är Europas största innanhav och ”Calblanque”, ett naturreservat som ligger vid kusten i närheten av Cabo de Palos och La Mangas golfområde. Det sistnämnda är också ett stort välkänt sport och fotbollsområde där många europeiska lag har sina träningsläger och turneringar.

Som golfspelare har du många fin banor att välja på, designade av flera berömda golfspelare bl.a. Jack Niclaus.

Här finns tre fina vindistrikt, Yecla, Jumilla och Bullas som är kända för att producera några av de finaste vinerna i världen.
img spain costas

img spain costas

Mar Menor - Lo Pagan, lerbaden och saltsjön för hälsans skull.


Bada lera gratis! Det sägs vara hälsosamt och bota olika åkommor , dessutom blir huden mjuk och peelad.


Leran på botten av sjöarna gömmer många olika hälsosamma mineraler. Om du väljer att få den här behandlingen på ett spa kostar det en stor summa, kom istället hit och gör det gratis! Och passa på att njuta av någon av Mar Menors lugna byar längs kusten, San Pedro, Santiago de la Ribera, Los Alcazares,.


Torrevieja ( the old tower )

Historiskt sett är Torrevieja en liten sömnig fiskeby vars välstånd byggdes upp av saltproduktion. Torrevieja är känt för sina saltsjöar som än idag producerar stora mängder salt och exporteras över hela världen. Det påstås att saltsjöarna bidrar till det hälsosamma klimatet i området.

Staden förstördes av en jordbävning 1829, efter återuppbyggnaden har den blivit en av de mest kända semesterorterna. Befolkningen närmar sig nu 200000 men är mycket högre under semestertider och fiestor.

Torrevieja är en smältdegel av olika kulturer, inte bara för sin internationella influenser utan också för mixen av gamla och nya spanska attityder. Traditioner som t.ex. siestan lever fortfarande kvar här så förvänta dig inte för mycket om du vill shoppa eller äta mellan kl. 14-17.

Staden är vibrerande blandning av lokalbefolkning och utlänningar från hela världen och är den näst mest kända semesterorten på Costa Blanca (efter Benidorm). Torevieja är en av de snabbast växande städerna i Spanien.

img spain costas
img spain costas


img spain costas


CALPE - MORAIRA
Tidigare var det en gammal fiskeby, i dessa dagar är det en turistmagnet med vackra sandstränder och mycket att erbjuda. Calpe s landmärke är "Ifach"; En 332 m lång sten som nu är en naturreservat. Toppet kan nås genom en tunnel genom berget. Härifrån är utsikten panoramautsikt. På en klar dag kan du se hela vägen till Ibiza.
Calpe har en fantastisk kombination av gammal venetiansk kultur och moderna turistattraktioner. Du kan njuta av en av de vackra stränderna, eller gå på en äventyrlig vandring. När det gäller sightseeing är Gamla stan, nära arabiska kvarter, ett bra ställe att börja. De gamla ruinerna och kyrkan "Iglesia Vieja" är väl värda att se. Denna kyrka är den enda kvar från mudejargotisk arkitektur i Valencia regionen. I centrum av staden hittar du även de arkeologiska och fiesta museerna.
Calpe har en trevlig och modern småbåtshamn som ligger vid de gamla fiskehamnen. Härifrån kan du åka båt runt Calpe Rock, till Benidorm. För att få en glimt av kustlinjen och lokala platser, kan du ta tåget mellan Alicante och Denia. Tåget stannar i både Calpe och Altea / Albir.

BENISSA COSTA

Sträcker sig mellan Calpe och Moraira. Den kurviga kustvägen liknar vägarna på den franska rivieran. Området är bergigt och grönt, med massor av villor. Många hänvisar till det som det verkliga och autentiska Spanien.

MORAIRA

Moraira var en liten fiskeby. Idag har den en vacker yacht marina, massor av restauranger och en liten men mysig stads atmosfär. Bakom Moraira ligger den stora och imponerande bergsplatån "Cumbre del Sol". Majoriteten av invånarna i Moraira är tyska, schweiziska och holländska.

Costa Blanca, den vita kusten, sträcker sig från Denia i norr till Cartagena i söder. Området har ett av de bästa klimatet i Europa, vilket gör det enkelt att utföra utomhusaktiviteter året runt. Temperaturen på sommaren är mellan 25 och 35 grader Celsius. Under de några vintermånaderna, mellan 15 och 25 grader Celsius.

  • Soliga dagar 300-320 per år
  • Delvis molniga dagar 20-40 per år
  • Regniga dagar 15-25 per år

Flygplatsen, som är den tredje största i Spanien, ligger i Alicante vid kusten. Det finns dagliga flygningar till de flesta större flygplatser i Europa.
Från norr finns både bussar och tåg tillgängliga till flygplatsen, från söder, endast bussar.
Vägarna i Costa Blanca är en av de bästa och mest utvecklade i hela landet.
Det tar 30 till 90 minuter att köra från flygplatsen till de olika destinationerna i Costa Blanca.

ALFAZ DEL PI - ALBIR - LA NUCIA

ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi sträcker sig från Albir stranden i öster, till Sierra Helada i söder och Benidorm i väster.
Alfaz del Pi är en internationell plats. Människor från mer än 100 nationer lever i denna gemenskap, det finns 18000 personer registrerade i Alfaz del Pi. Omkring 6000 norrmän bor här.

De flesta norrmän känner namnet Alfaz del Pi, eftersom de började köpa fastigheter här på 60-talet Alfaz del Pi har den största koncentrationen av norska människor i Spanien. Klimatet och det välorganiserade norska nätverket, med 2 norska skolor, norska klubben, kyrkan etc etc., är anledningen till att nordmän fortfarande söker detta område för en kortare eller längre vistelse. Förutom den norska dominansen finner du också nederländska, engelska och tyska kolonier.

Playa de Albir inbjuder till fiske och vattensporter, stranden i Albir är täckt med runda vita stenar, totalt 6 km mot Altea. Albir är en liten och "ny" stad, Byggnaderna är högst 5 våningar höga, det har ett stort antal restauranger och shopping. Det har bara några hotell som gör Albir mycket tystare än Benidorm som ligger bara 6 km bort. Albir är en av det mest befolkade platserna på Costa Blanca under vintermånaderna. Strandpromenaden "Paseo de las Estrellas" är dekorerad med stjärnor graverade med namn på välkända skådespelare, och är kopplad till den årliga filmfestivalen som ger kända skådespelare och besökare till området.

LA NUCIA

La Nucia sträcker sig som en banan bakom Benidorm, Alfaz del Pi och Altea. Detta samhälle lutar mot söder med 1200 meter höga berg i bakgrunden. Det mesta i området är byggt med villor och radhus, i mycket gröna omgivningar. La Nucia har mer än 70 urbanisationer och ett centrum i norr mot Polop, med en välbevarad äldre stad byggd runt den stora kyrkan. En stor antikmarknad arrangeras här varje söndag.

BENIDORM - FINESTRAT - VILLAJOYOSA

BENIDORM

Benidorm - staden som har allt. Denna vibrerande stad har ett komplett utbud av tjänster och faciliteter för att behaga de miljoner nationella och internationella turister som besöker varje år.
Benidorm är känt för sin skyline, det är den största koncentrationen av skyskrapor utanför Manhattan. Det har Europas högsta hotell, 57 våningar, 235 m och den högsta bostadsbyggnaden 48 våningar 195 meter.

Staden är uppdelad i två delar, Playa Poniente och Playa Levante, båda delar med långa sandstränder. På stränderna finns en stor mängd restauranger, cafeterior och barer med terrasser där du kan koppla av och njuta av livet, utsikten och klimatet. Isla de Benidorm är en ö som pekar på dessa två stränder.
Det finns en färja till ön. Den söderläge stranden är 5 km lång, med vackra kakel promenader, med en fin utsikt över kusten hela vägen till Alicante Canafali är namnet på bergsmycket som delar stränderna i två, Här är också den gamla staden I gamla stan i Benidorm har de hållit den gamla stilen, den är gömd mellan de två stränderna med sina höga byggnader. Här hittar du tapasbarer och affärer med spanska specialiteter.

Strax utanför centrum hittar du

  • Terra Mitica, Europas största nöjespark
  • Terra Natural, Animal Park
  • Aqualandia och Mundomar vattenpark och Dolphins Park
  • 3 stora golfbanor med havsutsikt, 2 designad av Jack Nicklaus
  • Asia Garden, 5-stjärniga orientaliska hotell och restaurang
  • Villaitania, 5-stjärnigt hotell med 99 rum, byggt som en stad omgiven av golfbanor
  • hoppingsenteret "La Marina"


FINESTRAT AND VILLAJOYOSA

Kommunerna Finestrat och Villajoyosa är de närmaste grannarna till Benidorm på sydvästra sidan. De flesta antar att stranden, "La Cala" med ett helt nytt område med vida gator som är snyggt inredda med träd, är en del av Benidorm. Det är emellertid faktiskt en del av Finestrat. Den vackra gamla staden Finestrat ligger nära både havet och bergen. Den har en underbar utsikt och en distinkt arkitektur, som påverkas av Arabien, liksom en hel stad med hus som är byggda med sten vid foten av berget "Puig Campana".

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i "Marina Baixa" -distriktet. Med sina färgglada hus lockar det många turister varje år.

Ett besök i hamnen på eftermiddagen ges möjlighet att se dagens fångst auktioneras till marknaden. "Doctor Esquerdo" sträcker sig längs den vidsträckta stranden där staden har byggts.
Historien om staden kan ses på den årliga "Moors and Christians" fiesta som hålls i juli. De lokala chokladtillverkarna har en lång historia. Det etniska museet som ligger i "Casa Cultura" har utrustning som används av chokladmakare genom århundradena. De lokala fabrikerna välkomnar turister.

POLOP - GUADALEST

POLOP

Polop är lika spektakulär som dess omgivna platser. Med den välkända fontänen Els Xorrets, med det bästa dricksvattnet i området, har staden en torg med 221-kranar med färskt fontänvatten.

Kyrkan, med dess speciella kyrkstorn, är också lätt att upptäcka från omgivningarna. Kyrkogården är byggd på toppen av vad som är kvar av ett Maurisk slott.
Det var i den här staden den spanska författaren Gabriel Miro finner sin inspiration

Den har 2000 invånare och gör Polop den typiska små spanska staden du vill besöka. Det ligger bara 15 minuters bilresa från Medelhavet.
Staden har också ett nät av bergsvägar, en av de bästa i denna del av Spanien varje söndag är antikmarknaden.

GUADALEST

TDen historiska bergsbyn Guadalest, Eagels Nest höggs in i toppen av ett berg, är en trevlig vy, och från toppen har du havsutsikt.
Staden är indelad i områden som båda är listade som historiska i Spanien. Arrabla, den moderna delen ligger på ena sidan av berget. Det finns en stor mängd konstaffärer, en av de största samlingarna av "Lladro" i Spanien är här.

På berget är slottet, den enda ingången är genom en tunnel i berget, på andra sidan finns 400 meter rakt ner till en sjö som är flodvattnet för La Nucia och Alfaz.
Slottet är också skyddat av en mur från mitten av århundradet. Staden har ett rådhus och en skola och 200 invånare. Det finns några miniatyrmuseer som är intressanta för att titta närmare på. Guadalest är den andra mest besökta turistatraktionen i Spanien.

CALLOSA DÉN SARRIA

Området med fontäner och vattenfall och frukt "loquat". Katolikkyrkan "San Juan Bautista", byggd 1800-talet ligger på den högsta delen av staden.
Algarfloden passerar grov terräng och gör ett vattenfall "Fuentes Algar".
På toppen av ett närliggande berg är slottet Bernia byggt på 1600-talet för att skydda staden mot pirater.byggd i det 18-århundra hvilet på den högsta delen av denna historiska stadskärna.

DENIA - JAVEA

DENIA

Gatorna och byggnaderna i Denia är resultatet av en lång mänsklig existens och de kulturer som har påverkat staden. Cartagenaner, romare, araber, iberier och kristianerna har markerat Denia
Staden fångades av de kristna i 1244, men har fortfarande en liten muslimsk befolkning
Den återupptogs av den spanska kronan 1803, varefter Denia fick en allt viktigare roll som handelshamn. En gemenskap av engelska russin handlare bodde i Denia från 1800 till tiden för det spanska inbördeskriget i slutet av 1930-talet.
Denia är en livlig stad som också är en viktig turistmagnet. Från centrum i norra riktningen hittar du ca. 15 km vita sandstränder.
Det gamla fiskkvarteret i staden hålls väl underhållna med sina vitkalkade låga byggnader.
Denia har en viktig hamn med ferrys till Mallorca, Ibiza och Formentera.
Slottet från 1500-talet är den högsta byggnaden, 58 meter. Det har ett arkeologiskt museum med föremål från 200 år B.C.
Det lokala järnvägståget, även kallat citronxpressen, börjar här och slutar i Alicante.
Marques de Campo street är platsen så sitta och slappna av i en av dess gatu caféer.
Det finns stora golfresorts runt staden, en med egen strand.
Denia och Javea har alltid varit mycket populära hos engelska och tyska folket.
Den mest kända fiestan är den arabiska och kristna firandet i augusti. Saint Hans, 24 juni, är också firad med stora fyrverkerier på stranden.

JAVEA

Javea ligger mellan två punkter, Cape La Nao och Cape San Antonio.

Har en gammal stad, den nyare staden är byggd bredvid den gamla och är högst 5 våningar hög. Runt staden och i kullarna finns villor.

Området har många gårdar med oliv och citrus träd

Naturparken Montego har den högsta punkten i regionen 750 meter

Sedan 1970-talet har Xàbia / Jávea blivit ett populärt ställe för välmående nordeuropeiska expatriarker att köpa pensioneringsvillor och staden har en aktiv fastighetsbransch.
Cirka 7 700 brittiska medborgare är registrerade som bosatta i området samt cirka 2 000 tyskar och många andra nationaliteter. Stadens befolkning är nu runt 31 100, men det här svänger kraftigt till drygt 100 000 genom den årliga tillströmningen av sommarturister, med spanska turister som dominerar i augusti.

Ön Ibiza ligger ca 90 km österut, och den kan ses på tydliga daga

The island of Ibiza lies some 90 km to the east, and it can be seen on clear days

ALTEA

ALTEA

Namnet Altea härstammar från det grekiska namnet "Altahia", vilket betyder "jag läker". Detta område har en lång historia; Föremål har hittats i Altea la Vella och Cap Negret som kommer från det iberiska folket tillbaka från 5: e århundradet till första århundradet f.Kr. Under 15-talet var Altea inte populärt för människor på grund av piraterna som angrep staden. Kyrko- torget är centrum i gamla staden där du hittar den kända kyrkan med den blå kupolen från 1500-talet, men på grund av krig renoverades den i slutet av 1700-talet. Under sextiotalet var Altea en" bohemisk Stad "med bostad för många artister från hela Europa.

Alteas gamla stad har behållit sin gamla atmosfär med stenlagda gator, som leder dig upp till kyrkans plats. De vitmålade byggnaderna ger dig känslan av en spansk medelhavsstad. Det rör sig mycket folk runt kyrkan. Altea är en mötesplats med många förstklassiga restauranger där du kan välja mellanolika lokala rätter, den berömda Paellan eller internationella delikatesser. Altea har under många år inspirerat målare, författare och musiker.

Strandpromenaden är 2 km lång med restauranger av alla slag. Altea har inte det liv och rörelse som typiskt för andra kuststadsorter. Du kommer aldrig att bli uttråkad. Altea erbjuder fritidsaktiviteter, segling, dykning, vindsurfing, regattor, vattenskidor och fiske finns på någon av sina två marinor: Altea hamn och Puerto Deportivo Campomanes. Altea har över 5 km stränder och det är inte svårt att hitta en avskild strand. Alteas Golf Don Cayo, som ligger i bostadsområdet Sierra Altea, erbjuder extraordinärt havs- och bergsutsikt.

Varje tisdag finns en marknad i Altea. Det finns ett stort urval av frukt, grönsaker, presenter, kläder och skor. Konstnärer visar sina målningar.
På den högsta punkten i staden där kyrkan är belägen är det en vacker utsikt till Calpe (El Penon de Ifach) i norr, stranden, havet, Albir, Sierra Helada och skyskraporna i Benidorm i söder.
Altea är utan tvekan en av de charmigaste städerna på Spaniens Costa Blanca med kombinationen av gammal och ny.
Orihuela Costa, Torrevieja, Murcia och Alicante håller några av södra Costa Blanca finaste juveler inklusive populära golfanläggningar som erbjuder lyx till överkomliga priser.

I Orihuela Costa-området har vi ett brett utbud av golfbanor som täcker allt från trånga skogsbanor (Las Ramblas) till långa mästerskapsbanor som La Finca, Club Real de Campoamor och Villamartin, Las Colinas. Det finns verkligen något för alla golfspelare, från nybörjare till professionella mästerskapsspelare.

Spanien är Europas bästa golfmål - några rekommenderade kurser i Alicante:

Club de Golf Oliva Nova
962 857 818 Urbanization Oliva Nova Golf 46780 Oliva
LAS COLINAS GOLF & COUNTRY CLUB
http://WWW.UNMUNDOAPARTE.COM/
965 324 224 AVENIDA DE LAS COLINAS,2 CTRA. DE CAMPOAMOR A SAN MIGUEL DE SALINAS 03189 ORIHUELA COSTA
Club de Golf La Sella Denia
966 454 252 Alquería de Ferrando s/n 03749 Jesús Pobre-Dénia
Club De Golf De Javea
http://www.clubdegolfjavea.com/
965 792 584 Ctra. Benitachell 4 03739 Xabia / Javea
Club de Golf Ifach
966 497 114 Urbanización San Jaime, Ctra. Moraira-Calpe, km 3, 03720 Benissa
Club de Golf Don Cayo
http://www.golfdoncayo.es/
965 848 046 Urb. Sierra de Altea Golf 03590 Altea la Vieja
Real De Faula – Golf 966 813 013 Av. Eduardo Zaplana Hernández-Soro Partida del Moralet 03500 Benidorm
Club de Golf de Bonalba
http://www.golfbonalba.com/
965 955 955 Partida de Bonalba, s/n 03110 Mutxamel
Alicante Golf
http://www.alicantegolf.org/
965 152 043 Avda. Locutor Vicente Hipólito, 37, La Condomina 03540 Playa San Juan
Club de Golf Alenda 965 620 521 Autovía Alicante-Madrid, km 15 03670 Monforte del Cid Alicante
Campo de Golf El Plantío
http://www.elplantio.com/
965 189 115 Ctra. Antigua Alicante-Elx, km 3, (close to Alicante Airport) 03114 Alicante
Golf & Country Club La Marquesa
966714258 Avda. Justo Quesada, s/n (near Guardamar de la Segura) 03170 Rojales
La Finca Algorfa Golf
http://en.lafincagolfresort.com/
966729010 Ctra. Algorfa-Los Montesinos, km 3, Finca La Rellana, 03169 Algorfa
Club de Golf Las Ramblas de Orihuela 966774728 Ctra. Alicante-Cartagena, km 48, Urb. Las Ramblas 03189 Orihuela Costa
Real Club de Golf Campoamor 965320410 Ctra. Cartagena-Alicante, km 48 03189 Orihuela Costa
Campo de Golf Villamartín 966765170 Ctra. Alicante-Cartagena, km 50, Urb. Villamartín 03189 Orihuela Costa
Altorreal Golf
http://www.golfaltorreal.es/
968 648 018 Avenida Golf, S/N, Urbanizacion Altorreal, 30506 Molina de Segura
Club de Golf Hacienda del Alamo SL 966 265 034 Avenida de Hacienda del Álamo, 11 30560 Fuente Álamo de Murcia
United Golf Resort La Tercia 968 104 499 Avda. Sierra de los Villares 97 30590 Lo Gea y Truyols
El Valle Golf Resort 968 033 002 Autovia San Javier - Murcia km. 4 30155 Baños y Mendigo
Mosa Golf Murcia 968 607 209 Colegio Publico Baños Y Mendigo, Carril Padillas, S/N 30155 Murcia
La Torre Golf Resort 968 032 240 Calle Anchoa 6 30709 Balsicas
Saurines de La Torre Golf 968 612 797 Las Terrazas de La Torre, 30709 Balsicas
Hacienda Riquelme Golf Resort 968 038 051 Sucina 30709 Balsicas
Mar Menor Golf Resort 968 041 765 Urb Mar Menor 30700 Torre Pacheco
LA Manga Club 968331234 Urb La Manga Golf Cartagena
Roda Golf & Beach Resort 968 191 175 Avda. Balsicas, 2. Los Narejos Urbanizaciones, Los Alcázares, 30730 San Javier
Condado de Alhama golf Resort 968 328 008 Urb Condo de Alhama 30840 Alhama
Real Club de Regatas de  Alicante

max. 9.0 m

96 521 3600

Alicante

Costa Blanca Yacht Club

max. 9.0 m

96 514 4491

Alicante

Club Nautico Costa Blanca

max. 3.0 m

96 526 6986

Altea

Club Nautico de Altea

max. 5.0 m

96 584 2185

Altea

Mascarat Luis Campomanes

max. 5.0 m

96 584 2200

Altea

Benidorm Yacht Club

max. 10.0 m

96 585 3067

Benidor.0 m

Club Nautico de Benidor.0 m

max. 5.0 m

96 585 3067

Calpe

Les Bassetes Harbour

max. 14.0 m

96 583 1213

Calpe

Darsena Puerto Blanco

max. 3.5 m

96 583 1337

Calpe

Club Nautico de Calpe

max. 5.0 m

96 583 1809

Calpe

Darsena de la Illeta

max. 5.0 m

96 563 1748

Campello

Club Nautico de Javea

max. 3.0 m

96 573 0350

Denia

Denia Yacht Club

max. 3.0 m

96 578 0945

Denia

Club Nautico de Javea

max. 2.0 m

96 579 1025

Javea

Club Nautico de Moraira

max. 7.5 m

96 574 4319

Moraira

Moraira Yacht Club

max. 7.5 m

96 574 4461

Moraira

Club Nautico Dehesa de Campoamor

max. 2.5 m

96 532 0386

Orihuela

Cabo Roig Sports Marina

max. 2.5 m

96 667 0574

Orihuela

Puerto Deportivo de Cabo Roig

max. 4.0 m

96 676 0176

Pilar de la Horadada

Club Nautico Torre de la Horadada

max. 3.5

96 535 1687

Pilar de la Horadada

Sociedad Deportiva Club  Nautico

max. 5.0 m

96 541 2403

Santa Pola

Club Nautico de Torrevieja

max. 9.0 m

96 571 0108

Torrevieja

Sport Marina International

max. 9.0 m

96 571 3605

Torrevieja

Royal Yacht Club

max. 9.0 m

96 571 0112

Torrevieja

Puerto de Villajoyosa

max. 7.0 m

96 589 3606

Villajoyosa